Kysy kirjasta ”Löytöretki sijoitusmaailmaan”

Onko mielessäsi jokin kirjaan liittyvä kysymys, josta haluaisit lisää tietoa. Ota yhteyttä Tapio Haavistoon, niin vastaan sinulle kaikkiin sijoituskirjaa ja sen sisältöä koskeviin kysymyksiin mieluiten puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystietoni
• sähköposti info(at)siopkirja.fi
• puh. 050 3603 971

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Osakesijoittamisen puolesta

Moni kokematon sijoittaja varoo normaalisti osakemarkkinoita siksi, että pelkää menettävänsä rahaa. Pelko saattaa olla osittain jopa aiheellinen, koska osakekurssit nousevat ja laskevat päivittäin. Näennäisestä kaaoksesta huolimatta tilanne ei ole niin…

Lue lisää »

info@siopkirja.fi
Turuntie 26-30 B 29, 13130 Hämeenlinna
0
    0
    Ostoskorisi
    Ostoskorisi on tyhjä!Kauppaan